VEINATS DE BONS AIRES - ARXIDUC

LA ASOCIACION DE VECINOS "BONS AIRES - ARXIDUC" QUIERE ACERCARSE A TODOS LOS VECINOS DE SU PERIMETRAL Y SER RECEPTIVA DE TODAS Y CADA UNA DE LAS NECESIDADES DEL BARRIO PARA ACTUAR EN CONSECUENCIA, Y ESTAR AL SERVICIO DE NUESTRA BARRIADA. ESPERAMOS QUE LOS VECINOS INTERESADOS EN MEJORAR NUESTRO ENTORNO, SEAN NUESTRO MEJOR APOYO.
Estadisticas web E-MAIL: aavvbonsairesarxiduc@gmail.com
Alta buscadores
Alta buscadores

CONTENEDORES SOTERRADOS EN TICIANO

mulet | 28 Novembre, 2009 16:01

Nos hacemos eco de la carta publicada hoy en Diario de Mallorca, respecto de este tema.
Esta asociación vecinal, en su día, reclamó igualmente los mismos,via registro, a nuestro Ayuntamiento,habiendo obtenido la callada por respuesta a esta solicitud, al menos hasta la fecha. Pero dudamos porlo que expresa la carta que publicamos, que nos hagan el caso debido y por desgracia, como parece, será la unica calle confluyente con Blanquerna que carcerá de los mismo. Por parte de BONS AIRES - ARXIDUC, insistiremos en este tema que consideramos UN AGRAVIO COMPARATIVO SUBSANABLE.
 
Isabel Balle Mas. Palma.

Carta oberta a la senyora batlesa de Palma

Resulta, senyora batlesa, que properament vostè anirà, supòs que molt satisfeta, a inaugurar la reforma de l´eix Blanquerna. Però no tot està tan bé com pareix. Hi ha veïns perjudicats i, sobre tot, discriminats. I aquest és el motiu de la meva protesta. Quan l´any passat es feu una sessió informativa a la plaça Santa Pagesa, jo vaig preguntar si al carrer Ticià s´hi instal·larien contenidors soterrats. La resposta fou que sí i, a més, s´exhibia un cartell on estava marcat amb un rectangle groc el punt de l´instal-lació.
Però ara resulta que, després de suportar durant mesos i mesos renous, itineraris zigzagants entre barreres, escombraries, pedres, pols, clots i síquies, els veïns del carrer Ticià som discriminats perquè aquest carrer és l´únic de l´extensa barriada reformada que no disposarà de contenidors soterrats i seguirem tenint els oiosos contenidors de colors verds, grocs, etc. Me deman com es poden fer les coses d´aquesta manera tan inconscient, sense considerar l´elevada densitat de població de l´esmentat indret, molt més alta que a altres carrers on s´hi ha instal-lat aquest servei. Sols ens quedarà, com a mal record de la reforma, síquies i més síquies mal asfaltades que fan regruixos al carrer i les ratlles blaves de l´ORA (això sí que s´ha instal·lat).
L´única explicació que hi veig és que, amb les presses que se tenen per poder inaugurar les obres abans que acabi l´any i ja que han invertit tant de temps i esforços a tots els altres carrers de la barriada, han decidit deixar de banda les obres que pertocava fer al nostre, que han deixat pel darrer de tot. Després de fer gestions a l´ajuntament i a EMAYA, no he aclarit res i per això he acudit a la prensa. Senyora batlesa, crec que és un deure per a vostè posar remei a aquesta injusta situació i que no es dugui a terme tal discriminació envers uns ciutadans que paguen tants d´imposts com els altres.
 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIË: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb