VEINATS DE BONS AIRES - ARXIDUC

LA ASOCIACION DE VECINOS "BONS AIRES - ARXIDUC" QUIERE ACERCARSE A TODOS LOS VECINOS DE SU PERIMETRAL Y SER RECEPTIVA DE TODAS Y CADA UNA DE LAS NECESIDADES DEL BARRIO PARA ACTUAR EN CONSECUENCIA, Y ESTAR AL SERVICIO DE NUESTRA BARRIADA. ESPERAMOS QUE LOS VECINOS INTERESADOS EN MEJORAR NUESTRO ENTORNO, SEAN NUESTRO MEJOR APOYO.
Estadisticas web E-MAIL: aavvbonsairesarxiduc@gmail.com
Alta buscadores
Alta buscadores

HOY EL DIARIO DE MALLORCA PUBLICA LA CARTA SIGUIENTE. TODAS LOS OPINIONES SON VALIDAS. SOLO HAY QUE EXPONERLAS.

mulet | 07 Gener, 2009 09:24

Peatonalització de Blanquerna

Fa un parell de setmanes sortia a la premsa la notícia del projecte de peatonalització de Blanquerna. Això ha provocat l´oposició de la majoria dels petits comerços d´aquest carrer. Com a resident a la zona estic totalment a favor d´aquest projecte. Crec que una ciutat moderna necessita espais per ser habitada i no només circulada. La peatonalització farà que tots els ciutadans guanyem en qualitat de vida (menys renou,més facilitat per passejar tranquilament,menys contaminació). Naturalment que aquesta peatonalització presenta una sèrie de dificultats com són l´aparcament i la seguretat. En aquest punt és on haurem d´exigir que l´administració aporti sol·lucions i propostes com la que ja ha fet pel tema de l´aparcament. De tot això el que més em sorprén ha estat la campanya en contra que han fet els petits comerços. Crec que la majoria de gent que compra en aquests establiments són veinats de la zona i no crec que utilitzin el cotxe per anar a comprar. Si pensam quins són els carrers més comercials de ciutat veurem que precisament són peatonals. No crec que el tema de l´aparcament els hagi de restar vendes. Poden utilitzar la fórmula de tiquet gratuït als pàrquings públics com ja ho fan alguns negocis. En definitiva, crec que abans de mostrar una negativa tan rotunda haurien de reflexionar un poc i pensar que això no ha de ser de cap manera negatiu pels seus negocis, sinó tot el contrari.

Comentaris

Un veí.

Joan Miquel | 07/01/2009, 09:37

Jo no ho veig tan clar. El que si passa és que els carrers perpendiculars a Blanquerna, Antoni Marques, Pere martel, Guillem Massot, Bartomeu Pou o Ticià són plens de cotxes en segona fila. Què passaria si es peatonalitza Blanquerna?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb