VEINATS DE BONS AIRES - ARXIDUC

LA ASOCIACION DE VECINOS "BONS AIRES - ARXIDUC" QUIERE ACERCARSE A TODOS LOS VECINOS DE SU PERIMETRAL Y SER RECEPTIVA DE TODAS Y CADA UNA DE LAS NECESIDADES DEL BARRIO PARA ACTUAR EN CONSECUENCIA, Y ESTAR AL SERVICIO DE NUESTRA BARRIADA. ESPERAMOS QUE LOS VECINOS INTERESADOS EN MEJORAR NUESTRO ENTORNO, SEAN NUESTRO MEJOR APOYO.
Estadisticas web E-MAIL: aavvbonsairesarxiduc@gmail.com
Alta buscadores
Alta buscadores

AL SR. MAGI MORANTA

mulet | 27 Maig, 2011 08:43

És absolutament legítim el seu dret a evitar l'obertura al trànsit rodat del carrer Blanquerna i l'execució de manifestacions i accions reivendicativas sobre aquest tema.
Però no han d'oblidar vostès que Palma és de tots els ciutadans i els veïns i comerciants d'aquest carrer són ciutadans que en el seu moment van consensuar amb tots els partits polítics de l'anterior consistori i amb la societat civil l'ús híbrid del carrer, renunciant totes les parts a algunes de les seves propostes. L'equip de govern de llavors el mes de desembre del passat any, va trencar aquest consens sense tenir en compte l'acord signat, "L'HONOR DE LA PARAULA DADA", si es recupera aquest consens assolit, evidentment després d'això, quedarà una porta oberta a un nou acord si compleix les expectatives de veïns i comeciantes.

Comentaris

Blanquerna

Magí Moranta | 27/05/2011, 09:53

www.magimoranta.cat/post/101572

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb